Jag har tappat takten

Som ni antagligen märkt har uppdateringarna sinat allt eftersom. Det är inte så att jag slutat jaga eller tappat intresset. Jag har jagat både fågel och älg, men jag tycks inte längre känna samma iver att få berätta om det?

En stor bidragande orsak antar jag är att jag sedan i maj även driver Rackarungarnas Hundskola. Jag har snart närmare 40 år erfarenhet av hundträning, är utbildad instruktör och håller kurser och privatlektioner för hundägare.

Det är så roligt! Det tar mycket tid. Jag låter det ta mycket tid. Och jag prioriterar att hålla den verksamheten, den hemsidan och den Facebooksidan igång på ett bra sätt. Det är min passion och mitt nya, halva, jobb. Den andra halvan görs fortfarande som anställd reporter på lokaltidningen.

Så när jag kommer mig ut på jakt är det verkligen fritid. Något jag unnar mig. Något som jag kan nöja mig med att berätta lite om i ett kort Facebookinlägg. Så känns det just nu i alla fall. Jag är numera så klok och gammal att jag vet att man är inte sämre än att man kan ändra sig 😉

Därför sätter jag den här bloggen på ”Paus” ett tag. Då vet ni – ifall ni tycker att det står stilla. Tack för mig så länge!

6 tankar om “Jag har tappat takten

 1. Vad härligt att det är fler än jag som har lite svårt med tid och lust för bloggandet just nu….jag tittar gärna in hos andra, men har lite svårt att få till den där rätta go´a roliga känslan jag hade tidigare…det blir bara enstaka inlägg, men men, var sak har sin tid….och ibland är det viktigt att omprioritera och huvudsaken är att man gör det man själv känner är rätt.
  Lycka till med ditt nya jobb.
  Jag ska allt ta och kika på hemsidan och så får jag väl ta och även göra det på facebook…det är också ett forum som just nu ligger på sparlåga hos mig….har blivt mer instagrm, där det räcker med en bild….nåja, var sak har ju sin tid, det var ju så jag skrev tidigare….
  Kram på dig och än en gång, LYCKA TILL!!!
  /Carina

 2. Underrubriken på bloggen är Vägen från jägarexamen till fullfjädrad jägare. Du kanske har gått den vägen nu, du kanske är klar, är en fullfjädrad jägare (eller ja, blir man någonsin det?). Då blir ett uppehåll helt logiskt.

  Samtidigt är det lite synd, för du skriver bra. Det märks att du jobbar med text professionellt.
  (Kanske läge att skicka in frilansalser till någon jakttidning? De betalar hyfsat bra, speciellt om man tar det till företag)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s